Delen op facebook
Toggle Nav
Extra garantie op machines
14 dagen bedenktijd
Online discount prijzen
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Naaivrij drukknopen "Jersey" wit doorgestikt 12 Mm 7 stuks prym art.nr. 390610 bij Naaimachinediscount-Erens.

Op voorraad!

11,20
€ 10,10
SKU/Artikel nummer
Naaivrij drukknopen "Jersey" wit doorgestikt 12 Mm 7 stuks

Bekijk meer producten zoals de Naaivrij drukknopen "Jersey" wit doorgestikt 12 Mm 7 stuks prym art.nr. 390610 in Drukknopen Inslaan (Klik hier!)

Heeft u een vraag over Naaivrij drukknopen "Jersey" wit doorgestikt 12 Mm 7 stuks prym art.nr. 390610? Bel dan naar 045 571 5687 of stuur een mail naar info@naaimachinediscount-erens.nl

Uitgebreid assortiment

Extra garantie

14 dagen bedenktijd

Eigen reparatieservice

30 jaar ervaring

Discount prijzen

Gratis verzending bij bestellingen boven € 75.

Past de verzending door de brievenbus? Dan krijgt u een gedeelte van de verzendkosten teruggestort. De verzendkosten bedragen in Nederland € 6,95

Officieel erkende dealer van anker, babylock, bernina, bernette, elna, husqvarna, juki, pfaff, singer, texi, tony en Lewenstein

Naaivrij drukknopen "Jersey" wit doorgestikt

prym art.nr. 390610

12 Mm

7 stuks verpakt

Naaivrij drukknopen "Jersey", opnaaibare look

Waarom ingewikkeld als het gemakkelijk kan worden gemaakt?

Deze drukknopen met kap in de look van een echte overhemdsaanzetknoop laten je in de toekomst het vervelende aannaaien van knopen en het maken van knoopsgaten vergeten.

Sterker nog: de niet-genaaide drukknopen zitten nog beter vast dan de klassieke aanzetknopen!

Bovendien hebben ze ten opzichte van normale overhemdknopen met knoopsgaten het voordeel dat ze bijzonder gemakkelijk te openen en te sluiten zijn.

Nog een hoogtepunt: er hoeft geen gat te worden geponst om te bevestigen, omdat de geïntegreerde getande ring alleen de stof verplaatst.

Speciaal gemaakt voor dunnere en rekbare stoffen, worden de niet-genaaide drukknopen gekenmerkt door een lichte tot gemiddelde sluitkracht.

Wassen, centrifugeren, schoonmaken, strijken en mangelen zijn geen probleem met de roestvrije "Jersey" drukknopen van roestvrij staal, messing en kunststof.

De drukknopen met een diameter van 12 mm kunnen worden gebruikt met het meegeleverde gereedschap, de VARIO-tang of het Prym-statief.